Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Supetru će se ovog tjedna održati dvije vrlo važne javen rasprave, prva o Prijedlogu konzervatorske podloge naselja Supetar i druga o Prijedlogu urbanističkog plana uređenja novog gradskog groblja.

 

 Javna rasprava o Prijedlogu konzervatorske podloge naselja Supetar održat će se sutra u 16.00 sati u prostorijama Gradske vijećnice Grada Supetra, na adresi Supetar, Vlačica 5 a javna rasprava o Prijedlogu urbanističkog plana uređenja novog gradskog groblja tri dana kasnije, u petak 18.01. 2019. god. na istom mjestu s početkom u 17, 00 sati.

Iz supetarske udruge "Za naš Supetar" pozivaju sve zainteresirane građane Supetra da prisustvuju javnim raspravama i aktivno se uključe u iste.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.