brac online

Ministarstvo poljoprivrede odobrilo je potporu za financiranje novog vatrogasnog doma u Supetru u vrijednosti od preko 14,5 milijuna kuna!

 

 Okončanje je to projekta na čijoj se realizaciji radi gotovo pet godina i na kojemu uz supetarske vatrogasce i grad Supetar aktivno sudjeluju i općine Nerežišća, Postira i Sutivan. Osnova za apliciranje na mjeru 7.4. Ministarstva poljoprivrede bio je partnerski sporazum koji su prošlog kolovoza u Supetru potpisali načelnik Sutivana Ranko Blažević, načelnik Nerežišća Svemir Obilinović, načelnik Postira Siniša Marović i gradonačelnica grada Supetra Ivana Marković.

Ministarstvo poljoprivrede na koncu je pozitivno je ocijenilo ovaj zahtjev i donijelo odluku u kojoj stoji: “Temeljem kriterija odabira Korisnik iz točke I ove Odluke ostvaruje 85 bodova i intenzitet potpore u visini od 80% za ulaganje kako je navedeno u Prilogu 1. ove Odluke. Procijenjeni iznos potpore je 14.650.399,68 HRK, a utvrđen je sukladno Planu nabave koji se nalazi u prilogu 1. ove Odluke i čini njen sastavni dio”.


"Ideja o gradnji funkcionalnog vatrogasnog doma o kojemu su generacije supetarskih vatrogasaca sve ove godine sanjale pred konačnom je realizacijom, zahvaljujem Ministarstvu što je prepoznalo vrijednost i važnost ovog projekta za sigurnost naših otočana a posebno Gradu Supetru i općinama Nerežišća, Postira i Sutivan što su bezrezervno stali iza nas i zajedničkim snagama dali nemjerljiv doprinos njegovoj realizaciji” – komentirao nam je radosnu vijest zapovjednik DVD-a Supetar Nikola Martinić Dragan.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.