brac online

Sutra će upravo na našem otoku naš poznati inovator i poduzetnik, Mate Rimac prezentirati svoj najnoviji proizvod – Greyp Bike.

 

 Njegov novi e-bicikl zvat će se Greyp G6, a iz kompanije su objavili dio specifikacija po kojima je vidljivo da je riječ o tzv. downhill biciklu sa robusnim ovjesom te kablovima i kočionim sajlama provedenim kroz ramu bicikla.
Sam bicikl natrpan je naprednom tehnologijom poput eSTEM ležišta na guvernalu s ugrađenim kamerama okruženim raznim senzorima i LED osvjetljenjem. Prema najavama G6 bi trebao imati i eSIM sposobnost što će i biciklu i njegovom vozaču omogućiti stalan pristup internetu.Sutra bi dakle u sklopu premijere ovog novog Rimčeva proizvoda točno u podne u Zračnu luku Brač trebao sletjeti zrakoplov sa 80 svjetskih novinara, koji će svako na svom primjerku ovog novog bicikla različitim rutama proći put od Vidove gore do Blaca da bi se na koncu ponovo okupili u Bolu na zajedničkom druženju i razmjeni iskustava.

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.