brac online

Općina Milna i prijevoznik Autotrans d.d. zaključili su ugovor za uvođenje nove autobusne linije kojom se povezuje naselje Bobovišća na moru sa Milnom i Supetrom.

 

 Linija će prometovati svakodnevno osim nedjelje i to sa polaskom iz Supetra u 5,30 sati, dolazak u Bobovišće na moru je u 6,00h, nastavak putovanja za Milnu do pristana za katamaran na koji stiže u 6,15.

Povratak iz Milne je u 6.30h, dolazak i nastavak putovanja iz naselja Bobovišće na moru iz kojega polazi u 6,50h za Supetar u koji stiže u 7,15h (pola sata prije polaska redovite trajektne linije za Split u 7.45).

Minibus staje i u Ložišćima.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.