brac online

Prošle subote u Pučišćima je održana 4. Izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pučišća.

 

 Novi zapovjednik društva postao je Ante Martinić dok je dosadašnji dugogodišnji zapovjednik Marko Mladinić sada njegov zamjenik. Predsjednik društva u naredne četiri godine i dalje će biti Ivica Stipčić a dužnost tajnice DVD-a Pučišća obnašati će Martina Antičević.

Svečanu sjednicu društva uveličali su predstavnici općine Pučišća i izaslanstva svih otočki vatrogasnih društava kao i delegacija vatrogasca Vatrogasne zajednice grada Omiša a pučiški su vatrogasci tom prigodom od svojih kolega iz Supetra dobili i vrijednu donaciju, komplet teških hidrauličkih alata renomirane nizozemske tvrtke Holmatro.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.