brac online

Supetarski dječji vrtić "Mrvica" organizira prezentaciju realizacije odobrenih projekata i nove planove za budući rad na koju poziva sve zainteresirane roditelje.

 Gradu Supetru točnije dječjem vrtiću "Mrvica" odobren je projekt proširenja usluga boravka vrtićke djece u iznosu od 2,686.922,87 kn iz "Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali - Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja". Dio sredstava iz ovoga programa biti će utrošen za nabavku opreme, a najveći dio sredstva namijenjen je za početak novog programa - smjenskim radom jedne vrtićke i jedne jasličke skupine.

Stoga iz dječjeg vrtića pozivaju sve zainteresirane roditelje i sve građane Supetra da u srijedu, 10.4.2019. godine u 17:00 sati dođu u Gradsku vijećnicu na prezentaciju projekta i planova za budući rad.
Na rečenoj prezentaciji sudionicima će se detaljno opisati aktivnosti i projekti koji se ove godine provode u predškolskom odgoju u visini do čak 17 milijuna kuna, napravit će se anketa o broju zainteresiranih roditelja za smjenski rad vrtića i naravno odgovoriti na sva moguća pitanja.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.