brac online

Jučer je u Ministarstvu poljoprivrede u Zagrebu svečano potpisan ugovor za izgradnju novog vatrogasnog doma vrijedan 14,6 milijuna kuna.

 

 Potpis na ovaj dokument koji će napokon omogućiti ostvarenje sna generacija ne samo supetarskih nego i bračkih vatrogasaca (podsjećamo kako je projekt plod zajedničkog rada grada Supetra i općina Nerežišća, Postira i Sutivan), izgradnju moderne polivalentne, multifunkcionalnu, energetski učinkovitu vatrogasnu zgradu ukupne vrijednosti od preko preko 18 milijuna stavili su jučer ravnateljica Matilda Copić u ime Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju a u ime četiriju bračkih jedinica lokalne samouprave dionika projekta, gradonačlenica Supetra Ivana Marković.

Uvjete na natječaju tipa operacije 7.4.1 podmjere izgradnja zajedničkih vatrogasnih domova zadovoljilo je ukupno 6 prijavljenih projekata od čega po dva iz naše i Dubrovačko-neretvanske županije i po jedan iz Zadarske i Primorsko-goranske županije.

"Svaki projekt koji financiramo je projekt za budućnost jer čuva postojeća i stvara nova radna mjesta. Ukupna vrijednost ovih 16 projekata koji će se realizirati u naseljima s najviše 5.000 stanovnika je 127,12 milijuna kuna od čega je 106,2 milijuna kuna financirano sredstvima Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.“ - izjavio je nakon potpisivanja potpredsjednik Vlade RH i ministar, Tomislav Tolušić.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.