brac online

Završio je foto natječaj „Volim svoju županiju“, a u konkurenciji od ukupno 3667 fotografija, fotografiji „Noć na Vidovoj gori“ našeg Božana Štambuka, žiri je dodijelio najviše bodova.

 

 

 

Na čelu ovogodišnjeg stručnog žirija bila je profesionalna fotografkinja Mare Milin a uz nju, članovi žirija su bili Ivana Gusak Galić iz Osječko-baranjske županije, Kristijan Toplak iz Virovitičko-podravske županije i Karlo Frljužec iz Krapinsko-zagorske županije.

Žiri je odabrao 21 fotografiju za svaku hrvatsku županiju i Grad Zagreb, a one ulaze u postav putujuće izložbe „Volim svoju županiju“. Prva tri mjesta dodijeljena su autorima iz Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske i Osječko-baranjske županije.

Božanova fotografija „Noć na Vidovoj gori“ je prva s osvojenih 38 bodova, fotografija „Zjenica močvare“ Ivana Kapovića iz Dubrovačko-neretvanske županije osvojila je 37 bodova, a fotografija „Lege“ Mateja Snopeka iz Osječko-baranjske županije 36 bodova!

U kategoriji fotografije s najviše prikupljenih lajkova putem Facebooka, u postav izložbe ulaze dvije fotografije: „Surovi Velebit“ Hrvoja Jurkovića iz Ličko-senjske županije s osvojenih 16 298 glasova i „Zaleđeni poluotok Sveti Petar u Makarskoj“ Matka Begovića iz Splitsko-dalmatinske županije s osvojenih 11 005 glasova.

Otvaranje prve izložbe četvrtog kruga foto natječaja „Volim svoju županiju“ održat će se 17. svibnja 2019.u Šibeniku, nakon čega kreće na putovanje po Hrvatskoj.

Galeriju svih fotografija možete pronaći na OVDJE

 

 

 

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.