brac online

U subotu je u Waterman forumu Supetru održana 26. sjednica Skupštine dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar.

 

 Bila je to prigoda da supetarski vatrogasci zajedno sa svojim kolegama i gostima svečano proslave i dobivanje sredstava za izgradnju novog Vatrogasnog doma, projekta u koji su od početka osim grada Supetra sudjelovale i općine Postira, Sutivan i Nerežišća.

Ukupna vrijednost projekta je 18 milijuna kuna, početak izgradnje planiran je za kraj ove godine, a gradonačelnica Supetra Ivana Marković u svom govoru izrazila je svoje uvjerenje da će sve biti gotovo do 2021. godine, godine u kojoj DVD Supetar obilježava sedam desetljeća svog postojanja.


Usprkos važnosti samog projekta vatrogasci su ovaj svečani trenutak odlučili posvetiti najvažnijoj komponenti vatrogastva - ljudima. Tako je na skupštini u društvo primljeno trideset novih članova većinom djece i mladeži a u velikom finalu svečanosti Supetrani su odali posebnu počast svome kolegi iz Sinja, mladom Josipu Santu koji je prošle godine gaseći požar upravo na Braču nesretno stradao u Selcima i gotovo izgubio oko.

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.