Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Party projekti za lipanj Baraka kolektiva nakon sjajne rasplesane Vidove gore se nastavljaju već 1. lipnja pod nazivom Electronic music getaway! - Island Brač, s početkom u podne, u Selcima.

 

 

 

Line up je sastavljen od sljedećih izvođača:

@ Vjeko Liksonix
dolazi iz Podstrane, preko tjedna bas gitarista koji je iza deckova pronašao još jedan od načina da se glazbeno izrazi. Svoj stil i setove ne bi svrstavao u žanrove, ali bi ih opisao kao ples, humor, dinamiku i zanimljive bas linije.

@Braco Gačević lokalni je Makarski dj, od kraja devedesetih u doticaju s elektronskom glazbom, a već 2000.-te radi jedan od prvih techno/house party-a u Makarskoj.
Zabilježio je nastupe sa internacionalnim facama kao što su Dj Chus, David Penn, Inusa Dawuda, D.O.N.S.

@DamaDama, imenom Damir Pustahija, dolazi nam iz Splita. Znate kad imate jednu pjesmu koju ne možete prestat slušat? E pa Dama ih svaki dan ima 500. Kada nije imao mixetu, mixao je preko youtub-a.

@ELM (NOW WE DEEP)
predstavlja novu generaciju didžejeva koji preferiraju žanrovsku i ritmičku fluidnost elektronske muzike.

@Oliver Stančević dolazi nam iz Banja Luke, ima 20 godina i za veoma kratko vrijeme afirmirao se na elektronskoj sceni grada i države.

@Ertax aka Alen Jerković je mladi DJ i producent iz Slavonskog Broda koji iza naziva nosi nomenklature nominiranih za velike projekte i etikete - mTechno, Technodrome, Techno Factory, Analog Division, Techno Doza

@Ivo Glavan aka Iv Beat dolazi nam iz Zadra. Prepoznatljivi je pripadnik old school đira još od doba Kulušića i Kašine pa preko Future Shock-a, MAY DAY-a, preko Perfectiona iz "zlatnih dana" uživanja u elektronskoj glazbi i sceni pa sve do danas.

@Roko Hrgović aka Rave Mysterio ima 19 godina i dolazi nam iz Splita. Elektronsku glazbu počeo je slušati prije šest godina i tako postao zainteresiran za dj-ing i produkciju. Voli vrtit doslovno sve što ima dobar groove, od housea, tech housea, techna.

@Nikola Mošić aka Void, ima 20 god i dolazi iz Selaca sa otoka Brača.
Sa 16 godina posjećuje prvi techno party i odtad je veliki zaljubljenik u elektronsku glazbu. Voli vrtit sve što je plesno i ritmično, a kaže da je njegova strast dark techno/acid techno pa čak i doza industriala.

@Jaky nam također dolazi iz Selaca i ima 22 god. Ogromna ljubav prema techno glazbi usmjerila je ovu dvojicu prijatelja, mladih i talentiranih prije svega partijanera pa onda dj-eva, da ispišu svoju techno priču na domaćem teritoriju.

@N.Grezi { Nikola Bilić }

Slijede tri party-ja iz serijala Contact.

Contact 001 (Forest) je zakazan 14. lipnja u Selcima, na lokaciji 43°18'08.3"N 16°49'26.1"E od 22 do 07 sati uz nastupe:
Manitu (Baraka Kolektiv)
Chuby (Underground TISNO)
DJ Jock (Intec Records, Phobiq Records, Suara)
Smalltown Boy (Baraka Kolektiv)

Slijedi Contact 002 (Forest) 21. lipnja na istoj lokaciji 43°18'08.3"N 16°49'26.1"E od 22 sata uz nastupe:
Bora (Baraka Kolektiv)
F.O.R.M. live!
Danitz (Global Tribe Records)
Smalltown boy (Baraka Kolektiv)

Lipanj zaključuje Contact 003 (Forest) na istoj poziciji
43°18'08.3"N 16°49'26.1"E Boyz 'n girlz night od 22 sata uz nastupe:

DJ Caroline
Ana Antonova
Tejchee
Luka Jakir
Casper
Smalltown boy

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.