brac online

Naš najveći brodar Jadrolinija lansirala je mobilnu aplikaciju mJadrolinija koja omogućuje sve opcije koje se nude na webu, ali putem pametnog telefona.

 

 Riječ je o aplikaciji sa servisnim informacijama o stanju o pomorskom prometu (24/7), pretraživanju reda plovidbe, cijenama koja nudi i ono najbitnije, kupovinu karata. S e-kartom i pametnim telefonom možete direktno na ukrcaj na brod gdje će član posade očitati bar-code s pametnog telefona i to je dovoljno za ulazak na brod.

U jadroliniji se nadaju kako će se korištenjem aplikacije smanjiti broj koraka potrebana za kupnju karata svesti na minimum a samim tim i utjecati na smanjivanje gužve u pristaništima, rasterećenje djelatnika u prodaji u razdoblju visoke sezone što bi na koncu imalo rezultirati i zadovoljstvom putnika i djelatnika Jadrolinije.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje na Google play storeu za korisnike Android telefona i App storeu za korisnike IOS sustava.
 

 

 

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.