Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U četvrtak, 26. rujna, s početkom u 19 sati, u gradskoj vijećnici održat će se tribina o gospodarenju otpadom na području grada Supetra i pripadajućih naselja Škripa, Splitske i Mirca. 

 

 

 

Na tribini će sudjelovati Ivana Marković, gradonačelnica grada Supetra, Marijana Šemanović, direktorica komunalnog društva Grad d.o.o., te Dijana Ščepanović, direktorica Poduzetničkog centra Aktiva. Sudionici će predstaviti temeljne zakonske odrednice gospodarenja otpadom, načine njihove implementacije na području grada Supetra i pripadajućih naselja, te odgovoriti na neka od brojnih pitanja vezanih uz gospodarenje otpadom. 

 

Organizator poziva sve zainteresirane da se dođu informirati te uključiti u raspravu o ovoj važnoj temi! Tribine se provode u sklopu projekta “Zeleni Brač - edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču”, koji zajednički provode Grad Supetar i sve bračke općine, a financira Europska Unija putem Kohezijskog fonda.

 

Tribine će se održati u svim općinama na otoku, tako da će svi otočani imati priliku upitati svoje predstavnike jedinica lokalne samouprave, ali i komunalnih društava, sve što ih zanima o gospodarenju otpadom na Brač.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.