Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Prema najnovijim informacijama na pomolu je rješenje za potonuli putnički brod koji Povljima prijeti ekološkom katastrofom.

 

 Potvrdio nam je to i Tonči Zlatar, povaljski općinski koji se nakon višegodišnjeg moljakanja odgovornima da riješe potencijalno opasnu situaciju u srcu povaljske vale, za pomoć na kraju obratio javnosti putem medija i napokon pokrenuo stvari s mrtve točke.

Javili su se potom iz Lučke uprave i potvrdili da traže izvođača koji bi uklonio podrtinu te zatražili suglasnost za smještaj i odlaganje na deponij što im je načelnik Općine Selca Ivan Marijančević i dao.

Olupina će najvjerojatnije, nakon komadanja na suho biti izvađena u dijelovima kako se u postupku ne bi oštetila riva a od ideje da se brod ostavi kao turistička atrakcija, a umjesto njega izmjesti kanalizacijska odbačena je kao preskupa i nerealna.

 

Fotografije: Martin Čundrić

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.