Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Od 6. do 10. listopada na Braču i Hvaru održat će se humanitarno-sportska manifestacija “Dalmatie Trophy”.

 

 U manifestaciji će sudjelovati 50 žena iz francuskog javnog života, koje podržavaju Vivre Comme Avant, udrugu koju vode volonterke koje su preboljele karcinom dojke i one koje prate žene koje su pogođene ovom bolešću koja uzrokuje fizičke i emocionalne tegobe.

Riječ je o događaju koji je u Francuskoj vrlo eksponiran pa ga prate brojni tamošnji mediji i tako neposredno sudjeluju u edukaciji i informiranju o ovoj opakoj ženskoj bolesti.

Brački dio ove humanitarno-sportske manifestacije održat će se u Milni.
U ponedjeljak 7.listopada na području općine Milna održat će se ženska biciklistička utrka sa startom u 10 sati na Rivi.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.