brac online

Predstavnici dobrovoljnog vatrogasnog društva Selca jučer su u Ministarstvu poljoprivrede RH potpisali ugovor za izgradnju novog vatrogasnog doma.

 

 Na potpisivanju ugovora u Zagrebu bile su ministrica poljoprivrede Marija Vučković te ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Marija Copić a u ime DVD Selca svečanosti je prisustvovao njihov predsjednik Tino Štambuk.

Izgradnja doma će se većim dijelom financirati EU sredstvima putem za to predviđene mjere 7.4.1. a selački su vatrogasci za to dobili najveći iznos moguće potpore u vrijednosti sedam i pol miljuna kuna, dok je cjelokupna vrijednost projekta devet miljuna kuna.

Čestitamo!

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.