brac online

U općinskoj vijećnici Općine Nerežišća danas je održan radni sastanak načelnika svih bračkih općina i gradonačelnice grada Supetra s ministrom uprave Lovrom Kuščevićem.

 

 Cilj radnog sastanka bio je prezentacija projekata Ministarstva uprave - Poboljšanje učinkovitosti sustava jedinica lokalne i područne samouprave i rasprava na temu Zakona o otocima.

Tijekom sastanka prezentirani su i problemi razvojnih projekata te brojne sugestije i prijedlozi naših Općina i Grada Supetra, a koji su u djelokrugu Ministarstva uprave s ciljem pripreme za sjednicu Vlade RH koja će se održati na Hvaru, 26.10.2018. godine.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.