brac online

U gradu Hvaru održana je 121. sjednica Vlade Republike Hrvatske posvećena hrvatskim otocima na kojoj su predstavljeni projekti za razvoj otoka zajedno vrijedni više od 5,6 milijardi kuna.

 

 Mađu brojnim projektima, ugovorima i sporazumima koji su usvojeni i potpisani tijekom i nakon rečene sjednice našao si i čitav niz onih vezanih za razvoj i poboljšanje kavlitete života na našem otoku.

Tako je sa Ministarstvom državne imovine potpisan Ugovor o davanju na uporabu poslovne zgrade u k.o. Postira Općini Postira u svrhu smještaja Doma za starije i nemoćne, sa Ministartsvom uprave Sporazumi o sadržaju i načinu uvida u osobne podatke građana (e matica) s gradom Supetrom te općinama Bol i Sutivan a Sa Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenje Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Energetska obnova DV „Mrvica“ u Supetru.

Osobito valja istaknuti kako je Vlada Republike Hrvatske poduprla i realizaciju Projekta rekonstrukcije županijske ceste ŽC6191 Nerežišća – Vela Farska- Murvica- Bol i Projekta rekonstrukcije lokalne ceste LC67236 Milna – Uvala Lučice – Uvala Smrka na otoku Braču.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.