Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Na nedavno održanoj Općinskog vijeća Općine Nerežišća donesen je čitav niz odluka koje bi trebale dodatno unaprijediti kvalitetu življenja njenih stanovnika.

 

 Tako je između ostalog Općinsko vijeće smanjilo komunalni doprinos uskladivši pritom i Odluka o komunalnoj naknadi sa novim zakonskim odredbama uz zadržavanje vrijednost boda koja je i dalje ostala jedna od najnižih u Republici Hrvatskoj. Vijeće je donijelo i odluku da visina paušalnog poreza za iznajmljivače ostaje u minimalnom zakonskom iznosu od 150,00 kuna.

Kako nam je pojasnio načelnik općine, g. Svemir Obilinović sve ove odluke donesene su u cilju demografske obnove općine i kao poticaj svima koji će rješavati svoje stambeno pitanje gradnjom novih ili nadogradnjom postojećih objekata.

 

 Fotografija: Službene FB stranice općine

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.