Brač Online

Portal otoka Brača - već 15 godina s vama

Kampanja „Pomorsko je dobro“ dio je aktivnosti za izgradnju sustava koji će omogućiti transparentnije i efikasnije upravljanje pomorskim dobrom u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

 

 

 


Splitsko-dalmatinska županija prva je regionalna uprava koja svojim građanima na jednom mjestu, dostupno jednim klikom, daje uvid u online digitalni registar svih koncesija i koncesijskih odobrenja.

Pa na web stranici www.pomorskodobro.dalmacija.hr imate digitalni pretraživač 1418 mikrolokacija i koncesija koje daje Županija, te koncesijskih odobrenja koje daju općine i gradovi, a sve kako bi svi zajedno sačuvali od devastacije pomorsko dobro.
I sami smo se uvjerili kako je web stranica edukativna, informativna a prvenstveno aktivistička, sa ciljem prevencije i zaštite pomorskog dobra.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.