brac online

Udruga ZaNaS predložila je hitnu sjednicu Gradskog vijeća Grada Supetra na temu otpada i deponija.

 

 Sagi oko bračkih odlagališta otpada ne nazire se kraj a najnovije njeno poglavlje otvorila je danas supetarska udruga ZaNaS pozivom Gradskom vijeću Grada Supetra za hitnim sazivanjem tematske sjednice GV Supetra koja bi se pozabavila recentnim događanjima vezanim za problematiku deponija na našem otoku a poglavito onog gradskog, Kupinovice na kojem bi se prema odluci Ministarstva zaštite okoliša nakon zatvaranja odlagališta otpada Košer, nadomak Gornjega Humca, trebao deponirati sav brački otpad.

Udruga predlaže Gradskom vijeću da na rečenoj sjednici donese i dvije odluke kojima bi se gradonačelnica Ivana Marković i direktorica komunalnog poduzeća Marijana Šemanović zaštitile od eventualnih troškova za sve kazne, eventualni sudski progon kao i troškove pravne zaštite do očitovanja Ustavnog suda o (ne)zakonitosti spomenute odluke Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

Kompletan tekst prijedloga udruge ZaNaS možete preuzeti ili pročitati u privitku ove vijesti.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.