Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U organizaciji Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog neurološkog društva i Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba pokrenuta je zdravstveno-edukativna akcija „Dan crvenih haljina“. Cilj ove opsežne akcije je podići svijest o specifičnostima moždanog udara u žena, upozoriti na pogubne posljedice zanemarivanja simptoma i potrebu promjena načina života.

Kanadska filmska i televizijska glumica hrvatsko-srpskih korijena, koja trenutačno nastupa kao Kate Beckett u TV seriji Castle, Stana Katić, čiji su roditelji podrijetlom iz Hrvatske, koristi svaku priliku kako bi posjetila Lijepu našu.

U Supetru će se ovog tjedna održati dvije vrlo važne javen rasprave, prva o Prijedlogu konzervatorske podloge naselja Supetar i druga o Prijedlogu urbanističkog plana uređenja novog gradskog groblja.

Sa prvim danima nove godine KŠR Arbun iz Supetra otpočeo je sa izdavanjem godišnjih dozvola za ribolov za 2019. godinu.

Jutarnji list i ove godine dodjeljuje medijsku nagradu "Zlatni Studio", a među nominiranima su i grupa Detour i naša Gina Damjanović.

Conde Nast Traveler, britanski specijalizirani magazin za luksuzna putovanja, proglasio je naš otok jednom od najboljih jadranskih otočkih destinacija.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.