Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

DAN DRŽAVNOSTI Obilježavanjem Dana državnosti prisjećamo se 25. lipnja 1991. godine, dana kada je Hrvatski sabor donio Deklaraciju o oproglašenju samostalne i suverene Republike Hrvatske.

TijelovoDanas slavimo Tijelovo, svetkovinu kojim Katolička crkva čuva spomen na ustanovljenje Euharistije na Veliki četvrtak.

Na 24. sjednici Gradskog vijeća donesena je odluka o dodjeli javnih priznanja Grada Supetra za 2019. godinu.

Od 5. do 7. srpnja na lokaciji Kneževe Ravan, u organizaciji MK Brač 2005 održati će se 13. po redu moto susret.

Rotary klub Brač u suradnji sa Lions klubom Quarneroli iz Lovrana, a uz podršku Aerodroma Brač, postavio je na Aerodromu Brač izložbu o Austro-ugarskoj ekspediciji na sjeverni pol iz godine 1872.

Direktor Turističke zajednice Općine Bol Markito Marinković danas je u hotelu Elaphusa predstavio novu image brošuru destinacije koja je izdana nakon devet godina, a u cilju kvalitetnije promocije na inozemnim emitivnim tržištima i to putem sajmova i mreže predstavništva HTZ u inozemstvu.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.