Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TISAK NA MAJICE

Projektno rješenjeZavršena je izrada projekta rekonstrukcije pješačkih površina na ulazu u trajektnu luku Supetar čijom bi se realizacijom trebao modernizirati i u potpunosti promijeniti izgled ulaska u nju.

 

 Projekt je izradio projektant Purić Projekt d.o.o., naručitelj je Grad Supetar, a investitori su Lučka Uprava Splitsko- dalmatinske županije i Grad Supetar. Ukupna vrijednost investicije iznosi 902.625,00 kuna a obuhvaća 4.152,00 m2.

Riječ je o značajanom projektu i to ne samo za Supetar nego i za Brač u cjelini jer bi rečene izmjene onaj prvi dodir gostiju, posjetitelja i turista sa našim otokom trebale učiniti puno ugodnijim.

 

Prezentaciju projekta rekonstrukcije pješačkih površina na ulazu u trajektnu luku Supetar možete preuzeti i pogledati OVDJE.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.