brac online

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju - Brački pupoljci dobitnici su skupne nagrade Splitsko-dalmatinske županije.

 

 

 


U Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu povodom Dana Splitsko-dalmatinske županije i blagdana nebeskog zaštitnika Dalmacije svetoga Jeronima održana je svečana sjednica Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije.

Nakon pozdravnih govora upriličena je dodjela javnih priznanja Splitsko-dalmatinske županije za 2019. godinu. Nagrade Splitsko-dalmatinske županije za životno djelo dobili su prof. dr. sc. Mihovil Biočić, don Anđelko Dukić i doc. dr. sc. Ante Mrvica. Osobne nagrade Splitsko-dalmatinske županije dobili su Ante Aračić, Ivica Čikeš, Zorka Čizmić, Suzana Denić i Dina Levačić. Skupne Nagrade Splitsko-dalmatinske županije dobili su Kulturno-umjetničko društvo Dalmacija Dugi Rat, Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo iz Splita, Nogometni klub Solin, Udruga sv. Jeronim iz Kaštel Gomilice i naši Brački pupoljci.

Čestitamo!

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.