brac online

Danas je u Bobovišćima na moru, na gradilištu nove zaobilaznice Vičja Luka održan mirni prosvjed mještana.

 

 Prosvjed je održan kako bi se ukazalo na problem nove regulacije prometa koja bi trebala trajati za vrijeme izvođenja radova na istoj a koje će strahuju oni uvelike otežati normalno odvijanje života u ovom našem malom mistu.

Umjesto obećane zamjenske ceste, kažu oni za prilaz mjestu predviđen je na koncu stari putić kojim ne može proći ni kombi a kamo li dostavna vozila, hitna pomoć ili vatrogasci.

Frane Lozić načelnik općine Milna, pod koju Bobovišća na moru spadaju, tvrdi da je strah mještana neutemeljen jer je izabrano najbolje rješenje pa će dok traje privremena regulacija na cesti koja vodi prema Supetru, biti osposobljena još jedna ulica s druge strane odbaciviši pri tome navode da se radi o 'putiću', nego o trenutno najučinkovitijem putu koji će biti maksimalno iskorišten.

 

 

Fotografija: FB grupa Zaštitimo Bobovišće

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.