brac online

Požar koji je jučer oko 14:30 sati buknuo na području Podkaštilja u općini Bol proglašen je ugašenim.

U gašenju požara sudjelovali su vatrogasci svih otočnih vatrogasnih društava sa 11 vatrogasnih vozila i 36 vatrogasaca a vatrogascima na tlu u gašenju su se pridružila i dva protupožarna aviona, po jedan Canadair CL-415 i Airtractor AT-802 "Fireboss" iz sastava 855. protupožarne eskadrile 93. krila HRZ-a iz vojarne „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku.

Prema informacijama zapovjednika požarnog područja Brač, Nikole Martinića - Dragana, požar u kojem je izgorjelo 2 hekara makije i borove šume, lokaliziran je u 16:30 sati istog dana, vatrogasci su požarište čuvali tijekom prošle noći da bi danas nakon potpune sanacije napokon bio proglašen ugašenim u 11.00 sati.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.