brac online

Finale krnevalskih događanja u Supetru odvijalo se danas na gradskoj rivi na kojoj su maškare spalile glavnog krivca za sve negativno što nas je u posljednje vrijeme snašlo, karnevalušu Coronu.

Lijep dan i riva puna maškaranog svijeta među kojima i male maškare iz dječjeg vrtića Mrvica te maskirani supetarski osnovci i srednjoškolci prihvatili su teštamenat kojim je potvrđena njena krivnja nakon čega su karnevalušu Coronu (rad Nade Hržić) kako je i običaj spalili.

Sudionici i promatrači supetarskog karnevala osladili su se pritom tradicionalnim besplatnim makarunima i krafnama na rivi nakon čega se malo i zabalalo uz muziku uživo.

Uspješni organizator svega bila je krnevalska udruga Monade čiji su predstavnici nakon završetka maškaranih događanja prema pokladnom zakonu i važećim krnevalskim propisima vratili ključeve grada na čuvanje do idućeg puta.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.