brac online

Općina Nerežišća od danas, 12.3.2020. uvodi mjere s ciljem sprječavanja širenja korona virusa.

Slijedom preporuke Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije za odgodom ili ograničavanjem organiziranih skupova s ciljem sprječavanja širenja bolesti uzrokovane koronavirusom do daljnjega se odgađaju svi javni skupovi,  uključujući i najavljenu predstavu Amaterskog kazališta "Servantes-Milna" koja se 14. ožujka 2020. trebala održati u dvorani "Hrvatski dom" u Nerežišćima.

Do daljnjega se za okupljanja i javne skupove neće moći koristiti ni prostori Općinske vijećnice i Galerije Nerežišća, kao ni prostori Interpretativnog centra u Dračevici, niti će biti omogućena organizacija rođendanskih i drugih proslava u prostorima dvorane u Nerežišćima, Retonda u Donjem Humcu i Golubijere u Dračevici.

Radno vrijeme općinske uprave za prijam stranaka ostaje od 08:00 do 14:00 sati ali iz Općine mole da poštujete preporuke u cilju sprječavanja širenja korona virusa.

Sjednica stožera civilne zaštite na kojoj će se raspravljati o eventualnim dodatnim mjerama opreza i zaštite zakazana je za petak, 13.3.2020.

O daljnjim aktivnostima stanovnici općine Nerežića bit će redovno obavještavani putem službene stranice i facebook stranice Općine.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.