brac online

Posebne mjere sprječavanja širenja epidemije koronavirusa iz dana u dan mijenjaju naše navike, kako nas odraslih tako i onih najmlađih.

 

Tako su ravnateljica i tete supetarskog dječjeg vrtića "Mrvica" iznašle način da na okupu zadrže svoje štićenike i njihove roditelje iako je sam vrtić odavno već zatvoren. Ovih dana intezivno rade na uspostavi online vrtića putem WhatsApp i FaceBook grupe Dječji vrtic Mrvica.

O čemu se točno radi najbolje da vam oni sami objasne, evo njihovog poziva roditeljima:

 

„VRTIĆ- KUĆICA˝

DRAGI RODITELJI I DRAGA DJECO,
IAKO SE NALAZIMO U IZVANREDNIM OKOLNOSTIIMA, NE PRESTAJE DJEČJA POTREBA ZA IGROM I UČENJEM. ZBOG TOGA SMO MI, ODGOJITELJI, NAŠA RAVNATELJICA I STRUČNI SURADNICI POKRENULI INICIJATIVU ZA OSNIVANJEM FACEBOOK GRUPE „VRTIĆ-KUĆICA˝ DJEČJEG VRTIĆA MRVICA U SUPETRU.

FACEBOOK GRUPA ZATVORENOG JE TIPA. SUDJELOVATI MOGU RODITELJI DJECE KOJA POLAZE NAŠ VRTIĆ. OSIM FACEBOOK GRUPE, ODGOJITELJI SVAKE SKUPINE IMATI ĆE I SVOJU WHATS UP GRUPU PUTEM KOJE MOGU NESMETANO KOMUNICIRATI I RAZMJENJIVATI SADRŽAJE I DOJMOVE SPECIFIČNE ZA SVAKU SKUPINU.

OVA JE GRUPA POKRENUTA S CILJEM RAZMJENE IDEJA , ZA POTICANJE AKTIVNOSTI S DJECOM, NJIHOVU IGRU, UČENJE I RAZVOJ. UZ IDEJE, PLAN JE OBJAVLJIVANJE VIDEA, STRUČNIH SAVJETA I TEKSTOVA TE SVEGA ŠTO SMATRAMO DA MOŽE POMOĆI VAMA I VAŠOJ DJECI DA TRENUTNO IZVANREDNO STANJE LAKŠE PROĐE TE DA DJECE OSTVARE SVOJE PRAVO NA ODGOJ I OBRAZOVANJE.

DJELATNICI DJEČJEG VRTIĆA MRVICA

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.