brac online

Na Braču nema zaraženih korona virusom, u samoizolaciji je od jucer 49 osoba i sve su pod stalnim nadzorom policije i liječnika kaže u svom izvješću Krizni stožera otoka pozivajući na maksimalno poštivanje mjera zaštite jer svi skupa ulazimo u kritično razdoblje.

 

Redovni nadzori koje provode ovlaštene osobe u gradskom i općinskim stožerima civilne zaštite kao i stalne kontrole policije na otoku potvrdile su kako se velika većina građana, firmi, poduzeća i ostalih pravnih osoba ponaša u skladu s uputama.

KSOB javlja kako nema kršenja epidemioloških mjera i  poziva sve naše otočane i sve ljude kojima je naš otok u u ovoj krizi postao drugi dom da izdrže u ovom režimu još nekoliko tjedana jer prema najavama nacionalnog Stožera civilne zaštite RH u borbi protiv epidemije upravo sada ulazimo u kritično važno razdoblje.

Maksimalno ograničite kretanje izvan svojih domova i ostanite kod kuće. Na taj način najbolje štitite sebe i sve one do kojih vam je stalo.

STOŽERI CIVLNE ZAŠTITE SVIH NAŠIH OPĆINA I GRADA SUPETRA JOŠ JEDNOM POZIVAJU PUK OTOKA BRAČA NA ODGOVORNO PONAŠANJE I MOLE VAS DA NE PUTUJETE BEZ KRAJNJE POTREBE I DA SE PRIDRŽAVATE SVIH DO SADA DONESENIH MJERA STOŽERA CZ RH!

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.