brac online

Danas malo prije 11.00 sati iz do sada još neutvrđenih razloga došlo je do izbijanja požara na obiteljskoj kući u Ložišćima.

 
Usprkos brzoj intervenciji vatrogasca požar je progutao kuću, posve uništivši prizemlje, kat i krovište. Vatrogasci su pak na vrijeme iz kuće odstranili plinske boce i uspješno spriječili širenje vatre na ostale kuće u blizini.

Kako nas je informirao zamjenik zapovjednika supetarskih vatrogasaca Frane Mladineo, požar je pod njihov nadzor stavljen u 12:14 a u potpunosti ugašen u 13.00 sati.

U intervenciji je sudjelovalo 25 vatrogasaca iz Supetra i Milne sa 8 vatrogasnih vozila a uzroke izbijanja vatre istražuju djelatnici Policijske postaje Brač.

 


 

 

 

Fotografije: DVD Supetar

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.