Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Četvrta večer kulturno-turističke manifestacije „Mastercard Brod knjižare - Brod kulture“ sinoć je održana u Postirama na otoku Braču, a mještani i njihovi gosti uživali su u bogatom kulturno-zabavnom programu.

 

 

 

Večer je započela predstavom za djecu „Velika staklena avantura“, nastavila se promocijom američkih i hrvatskih pisaca, a kruna programa bila je kazališna predstava „Kakva majka, takva kći“ o životu Marije Jurić Zagorke, jedne od najpoznatijih hrvatskih spisateljica i prve žene novinarke u Hrvatskoj.

Posadi pisaca koji se svakodnevno predstavljaju posjetiteljima Broda pridružila se i pobjednica ovogodišnjeg natječaja za kratku priču „Mastercard Broda knjižare – Broda kulture“ Marija Rakić Mimica koja je s pričom „Otok“ osvojila sedmodnevno krstarenje na Brodu. Njezina priča uvrštena je u knjigu „20+1 najbolja priča za ljeto 2016” koja se promovira na Brodu i može se nabaviti svakoga dana tijekom turneje po promotivnoj cijeni.

Postirani su jučer uživali i u bogatoj ponudi knjiga koja uključuje preko 3.000 stranih i domaćih naslova, a prilikom kupnje, mogli su iskoristiti i Mastercard pogodnosti. Tijekom Mastercard Happy Houra, od 18.00 do 19.00 sati, korisnici Mastercard kartica tako su ostvarili 10% popusta na kupnju knjiga, a za svako plaćanje dobili su i prigodan poklon.

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.