Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Donosimo vam rezultate "Tjedna Bračkih popoljaka", velika humanitarne manifestacije koju treći put za redom sa uspjehom organiziraju Udruga Svijet kao cvijet, Turistička zajednica općine Sutivan i Društvo Crvenog Križa Brač.

 

 

Ove godine program se sastojao od radionica koje je održavala udruga ˝Svijet kao cvijet˝ na kojima su se izrađivali božićni ukrasi koji suse potom prodavali na štandovima (svaka općina imala je svoje radionice u koje su bili uključeni i djeca i odrasli), malonogometnog turnira ˝4 kafića˝ u Supetru te božićnog  sajma ˝Brač za Božić uz pupoljke˝ u Sutivanu.

Kompletnu manifestaciju kao sponzori pratili su i potpomogli Općina Sutivan, Općina Nerežišća, Općina Pučišća, Općina Milna, Općina Postira, Općina Bol, Općina Selca, Grad Supetar, firma Valiž i Župa uznesenja Marijina Sutivan.
Sveukupno je tijekom akcije prikupljeno 74.287,75 kuna a manifestacija je, što je još važnije uspjela okupiti ljude dobre volje i uputiti ih na zajedništvo u humanoj brizi za najpotrebitije.

Osjećamo neizrecivo zadovoljstvo i ponos što je i naš portal jednim malim dijelom bio dio ove prekrasne priče koja će se, u to uopće ne sumnjamo, s uspjehom nastaviti u godinama koje su pred nama.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.