Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Najmlađe bolske maškare i ovog su nas puta oduševile svojim maskama.

 

 

 

Lijepo nedjeljno poslijepodne bilo je ugodno za šetnju u povorci. Prvu povorku činile su mlađe maškare, a drugu povorku njihovi roditelji. Pohvale nastavnicama i tetama u dječjem vrtiću koje su uložile mnogo truda u realizaciji kostima, kao i roditeljima koji su pripomogli svojim nastupom kako bi i ovaj Dječji karneval dobio visoku ocjenu.
Jedni od najljepših bili su mali faraoni (II. razred Osnovne škole), iako su prvaši imali najoriginalniju masku – kokice.
Nakon šetnje rivom program je nastavljen u velikoj dvorani Doma kulture.
Sljedeći događaj u Bolu, vezano za maškare, je u srijedu (22. veljače) kada će u Domu kulture Baletni studio Centra za kulturu izvesti plesni koncert pod maskama.

Izvor: Bolska kronika

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.