Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Jučer je velikom maškaranom povorkom i spaljivanjem krnja završilo doba vlasti maškara u Supetru.

 

 U velikoj karnevalskoj povorci supetarskom rivom sudjelovalo je 160 vrtićaraca, 160 osnovnoškolaca i nekoliko maškaranih skupina predvođenih supetarskom karnevalskom udrugom Monade. Starim portom u zadnjim skonsima poklada zavladale su maske cvijeća, minionsa, trolova, dobrih i zlih vila a sama karnevalska udruga Monade na čelu s velikim meštrom povorke, Alenom Dimićem ovaj put se maškarala u sumo borce sa jednom pravom japanskom geishom koja je u rukama nosila najmlađeg člana udruge.

Na kraju programa maškare su na Ratac donijele i krnju, koji je u skladu s izbornom godinom ovaj put bio glasačka kutija za lokalne izbore, gdje su ga osudili na spaljivanje te presudu bez odgađanja i izvršile.

 

 

 

 

Fotografije: Krnevalska udruga Monade

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.