Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U organizaciji Udruge za otočni razvoj "Brač" u Pučišćima će se 27. studenog, u hotelu Porat, održati završna konferencija projekta YCAHRe.

 

 

 

 

YCARHe (Young Citizens in Action for Rural Heritage) je europski projekt, podržan programom ERASMUS + Europske unije kojem je cilj ojačati osjećaj aktivnog građanstva među mladima u ruralnim sredinama, potaknuti njihov osobni razvoj i poduzetnički duh koristeći se baštinom. Projekt uključuje šest organizacija iz pet zemalja: Bugarske, Grčke, Francuske i Italije te Hrvatske (Udruga za otočni razvoj "Brač").

U sklopu programa konferencije LAG Brač će najaviti i početak provedbe svojih natječaja te će biti na raspolaganju za dodatna pitanja.

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.