brac online

U Supetru će se u subotu, 6.4.2019. održati zanimljiva tribina na temu otoka i njihove energetske tranzicije u okvirima EU na kojoj će nastupiti i hrvatski europarlamentarac Tonino Picula.

 

 Tajništvo za čistu energiju na EU otocima objavilo je nedavno popis 26 europskih otočkih zajednica čime je i službeno pokrenuta njihova tranziciju prema čistim izvorima i oblicima energije. Među izabranima našlo se čak deset hrvatskih otoka a jedan od njih je i naš Brač. Što to točno znači za naš otok i naše stanovnike možete saznati na tribini koje će se održati u gradskoj vijećnici sa početkom u 16:30 sati.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.