brac online

U srijedu, 26.02.2020. u prostorijama Doma kulture u Sutivanu s početkom u 16:00 h organizirana je osnovna i dopunska izobrazba o sigurnom rukovanju i primjeni pesticida za sve zainteresirane u poljoprivrednoj proizvodnji.

U općini Sutivan napominju kako postojeće dozvole imaju rok trajanja od 5 godina te su svi korisnici dužni redovito obnavljati stečeno znanje dopunskom naobrazbom kako bi i dalje mogli nastaviti koristiti pesticide. Za dopunsku izobrazbu i produženje valjanosti iskaznice nužno je ponijeti kopiju stare iskaznice i kopiju osobne iskaznice (cijena dopunske izobrazbe je 200,00 kn) dok za osobe koje prvi put pristupaju osnovnoj izobrazbi nužno je ponijeti kopiju školske svjedodžbe i kopiju diplome te kopiju osobne iskaznice (cijena osnovne izobrazbe je 370,00 kn).

Predavanje će voditi ovlašteni predavači dr.sc. Mario Bjeliš te mr.sc. Željko Bjeliš

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.