Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

BOŽIĆ 2017

Pravilnik o športskom i rekreacijskom ribolovu na moru stavljen je 1. prosinca 2017. u postupak e-savjetovanja. Savjetovanje traje samo tri dana, do 3. prosinca 2017.

Nakon objave da TUI uvodi nove letove za Brač iz Rotterdama, te Lux Air iz Luxembourga, avio prijevoznik Sky Work je objavio da će otok Brač biti nova destinacija za letove iz njihove baze u Bernu (Švicarska).

 

 

 

Adria Airways je također objavila povezivanje Brača s Ljubljanom. Na stranici avio kompanije Adria Airways objavljeni su letovi iz Ljubljane za Brač, dva puta tjedno od 28. travnja 2018. Letovi će biti srijedom i subotom u oba smjera, a na njihovim se stranicama već sada mogu kupiti karte po cijeni od 75 eura za jedan smjer.

Aerodrom Brač će uključujući ovaj posljednji let, u sezoni 2018. biti povezan sa sedam europskih zemalja;

Austrija: Vienna, Linz, Graz, Innsbruck
Belgija: Brussels
Nizozemska: Rotterdam
Francuska: Deauville
Luxembourg
Švicarska: Bern
Slovenija: Ljubljana

 

 

 

Grad Supetar objavio je 8. studenog 2017. godine Natječaj za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2017/18.

Posljednje vrijeme sve češće govori o uvođenju eura, koliko je to izgledno i što bi to točno značilo za hrvatsku ekonomiju i njene građane upitali smo našeg stalnog suradnika i potpredsjednika Centra za javne politike i ekonomske analize, Petra Vuškovića.

Pozivaju se svi OPG-ovi, zadruge, tvrtke i obrti s registriranom poljoprivrednom djelatnošću, ali i svi zainteresirani da se informiraju o natječajima i mjerama koji su usmjereni njihovim djelatnostima.

Kao jedan od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj, Bluesun Hotels & Resorts koji je u većinskom hrvatskom vlasništvu i okuplja 15 hotela na 5 prekrasnih lokacija (Bol, Brela, Tučepi, Starigrad Paklenica i Marija Bistrica) u suradnji s Ministarstvom turizma RH omogućava stipendiranje. Bluesun Hotels & Resorts organizira jedinstveni projekt u hrvatskom hotelijerstvu, Bluesun Akademiju.