Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

ITB Berlin je jedan od najvećih turističkih sajmova u svijetu na kojem se gotovo 10 tisuća izlagača natjecalo tko će bolje predstaviti svoju zemlju.

 

 

 

Tijekom pet sajamskih dana sajam je posjetilo više od 120 tisuća posjetitelja. TZO Bol tradicionalno sudjeluje na ovom velikom business okupljanju vodećih turističkih profesionalaca.

Delegacija TZO Bol se na sajmu ITB Berlin susrela i s ministrom turizma Republike Hrvatske, gospodinom Garijem Cappellijem, a razgovaralo se i o koncesijskom ugovoru za plažu Zlatni rat, za koji je Ministar Cappelli dao punu podršku lokalnoj samoupravi u nastojanjima da učini najbolje za razvoj turizma u Bolu, a na korist Bola i Boljana.

 

 

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.