Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ponukan Odlukom Splitsko-dalmatinske županije koja je za Skupštinu sazvanu za 18. travnja po točkom 35. dnevnog reda uvrstila prijedlog da se koncesija na plaži Zlatni rat dodjeli četvrtom po redu ponuđaču, trgovačkom društvu „Sport B“ iz Zagreba načelnik općine Bol Tihomir Marinković uputio je pismo svim vijećnicima Skupštine Splitsko - dalmatinske županije.

 

 

U pismu je naveo kronologiju događanja vezanu uz dodjelu koncesije i činjenice kojima demantira tvrdnju da ponuda Grabovog rata nije bila potpuna. Naime, Grabov rat je dostavio potvrdu od strane Financijske agencije (FINA) da nad tvrtkom nije pokrenut stečajni postupak, a Upravni odjel za turizam i pomorstvo SDŽ zatražio je od ponuđača Grabov rat da potvrdu istog sadržaja ishodi od Trgovačkog suda i dostavi je u roku od tri dana. Grabov rat je potvrdu ishodio i dostavio istog dana. Načelnik Tihomir Marinković u pismu traži od članova Skupštine Splitsko - dalmatinske županije da ne prihvate predloženu odluku o davanju koncesije tvrtki „Sport B“ d.o.o.

Tvrtka Grabov rat na plaži Zlatni rat zapošljava tijekom ljeta 30-ak radnika koji bi prihvaćanjem takve odluke Skupštine morali biti otpušteni. Boljani su vezani uz turizam i pružanje usluga turistima, a predložena odluka, stoji u pismu, nije ni ekonomski, ni politički opravdana, niti je ista pravno utemeljena.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.