Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

"Izazovi  Europe" naziv   je Međunarodne konferencije koja će se od 17. do 19. svibnja održati u Hotelu Elaphusa u Bolu.

Posljednja dva desetljeća ova je konferencija postala važno mjesto susreta između znanstvenika i praktičara iz različitih zemalja, kultura i pozadina koji raspravljaju o suvremenim ekonomskim pitanjima, o Europi kao važnom globalnom igraču, kao i pitanjima unutar samog europskog ekonomskog sustava, suočavajući se s različitim promjenama u dinamičnom okruženju.

Do sada je Konferencija okupila više od 1.600 znanstvenika iz više od 55 zemalja i uspostavila izvanredan gospodarski forum. Pomoglo je rađanju brojnih odnosa među istraživačima, provedeno je nekoliko međunarodnih projekata i znatno je poboljšana komunikacija između znanstvenika iz Splita i Hrvatske i mnogih značajnih centara ekonomske znanosti. Objavljeno je mnogo produktivnih prijateljstava, izrađeni su mnogi zajednički radovi, a mnoge su se kulture i stavovi susreli i približili.

Povezivanje ljudi iz različitih društava kao i promicanje znanstvenog dijaloga i aktivnosti usmjerenih na javnu dobrobit i dalje su glavni interes i misija Konferencije u drugom desetljeću.
Preliminarni program konferencije možete pogledati ili preuzeti ovdje.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn