Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Odlični turistički rezultati u Supetru tijekom svibnja rezultat su povećanja turističkih noćenja u hotelskom smještaju, što se ne bi moglo reći za privatni smještaj.

 

 

 

Uvidom u sustav eVisitor Turističke zajednice Grada Supetra, utvrđeno je kako je na području Grada Supetra tijekom svibnja registrirano ukupno 6 789 turističkih dolazaka (+3%) i 45 819 noćenja ili 7% više nego u svibnju 2016.g.

U razdoblju od 01. siječnja do 31. svibnja 2017. ostvareno je ukupno 12 930 turističkih dolazaka i 72 777 noćenja što predstavlja porast od velikih 15% u odnosu na isto razdoblje lani.

  

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.