Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TISAK NA MAJICE

Na Danima hrvatskog turizma u Malom Lošinju prošle su srijede dodijeljene turističke nagrade, a među najboljima su naša Postira. 

 

 

 

Uvjerljivo najveći pljesak u dvorani dogodio se kada je dodijeljena nagrada za Privatnog iznajmljivača godine koju je dobila Postrika Vjera Matulić njen projekt Iznajmljivači sa srcem, na koji smo izuzetno ponosni.

U kategoriji Destinacija godine - Autentična primorska destinacija "Malo misto", u kojoj su Postira ušla u Top 3, pobjedu je odnijela Maslinica na Šolti, dok su Postira zauzela 2. mjesto. Iako svatko voli i želi pobijediti, mislim da možemo itekako biti zadovoljni i sretni jer su Postira došla u sam vrh, u odabrano društvo i to zasluženo. Za Postira i Dol se zna, o Postirima i Dolu se priča i ova godina je po mnogočemu posebna za postirski turizam.

Iskrene čestitke svim postirskim turističkim djelatnicima.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.