Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TISAK NA MAJICE

Grad Supetar je prvi grad u Dalmaciji koji će od studenoga ove godine obračunavati odvoz otpada po načelu ''onečiščivać plaća'', tj. po volumenu predanog miješanog komunalnog otpada.

 

 

 

Za potrebe novog načina obračuna i odvoza otpada kupljena je nova komunalna oprema, sustav čipiranja kanti te je izvršena reorganizacija informatičkog sustava. Ukupna vrijednost komunalne opreme, vozila i programa čipiranja kanti iznosi 1,32 mil kuna, od čega je Fond za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti financirao 60%.

Naplata je trebala početi od siječnja naredne godine, ali zbog objave presude Visokog upravnog suda o ukidanju važećeg cjenika u Narodnim novinama u listopadu ove godine, prestao je važiti Cjenik o odvozu i zbrinjavanju komunalnog otpada na području Grada Supetra koji je bio u primijeni od 2010. godine, pa je shodno spomenutoj Odluci donesen novi cjenik koji je na snazi od 31. listopada 2017. godine, te će računi za mjesec studeni korisnicima biti ispostavljeni po spomenutom novom cjeniku.

Iz nadležnih službi mole građane za razumijevanje zbog novog sustava zbrinjavanja otpada.

Građani koji nisu preuzeli kantu, a dobili su obavijest, mole se da to naprave u što skorijem roku!

Sve informacije se mogu dobiti na broj telefona KD Grad d.o.o. 021/631077.

Cjenik komunalnih usluga prikupljanja, odvoza i odlaganja miješanog komunalnog otpada na području Grada Supetra

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.