Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TISAK NA MAJICE

Kao jedan od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj, Bluesun Hotels & Resorts koji je u većinskom hrvatskom vlasništvu i okuplja 15 hotela na 5 prekrasnih lokacija (Bol, Brela, Tučepi, Starigrad Paklenica i Marija Bistrica) u suradnji s Ministarstvom turizma RH omogućava stipendiranje. Bluesun Hotels & Resorts organizira jedinstveni projekt u hrvatskom hotelijerstvu, Bluesun Akademiju.

 

Ova je Akademija dala već nekoliko generacija vrhunski obrazovanih učenika - većina je svoju karijeru nastavila upravo u Bluesunu, a ostali su je zbog svoje kompetencije i profesionalnosti naobrazbe izuzetno traženi na tržištu.

Stoga su ove godine ponovno odlučili stipendirati učenike strukovnih škola koji se školuju u najtraženijim zanimanjima u Hrvatskoj - a to su kuhar, slastičar i konobar - a obrazovat će ih, pratiti i savjetovati vrhunski tim hrvatskih gastro stručnjaka: nagrađivani chef Tomislav Kožić kao executive chef Bluesun lanca, Petra Jelenić - korporativna pastry chefica, Damir Klisurić - korporativni bar manager, Jakov Tironi - glavni sommelier Bluesuna te Srećko Sulić i Mladen Bartol – interni treneri za restoransko poslovanje.

Uvjeti stipendiranju su:
• Redovno upisani učenici/studenti
• Redovno pohađati razrede/godine te maturirati/diplomirati u redovnom roku
• Redovito obavljati stručnu praksu u Bluesun Hotels & Resorts po planu i programu
• Po završetku školovanja/studiranja stupiti u radni odnos s Bluesun Hotels & Resorts (obavezno 12 mjeseci)

Prava koja ostvaruju stipendisti:
• Mjesečni iznos stipendije do 600, 00 kn po učeniku/studentu od strane Bluesun Hotels & Resorts
• Mjesečni iznos stipendije do 600, 00 kn po učeniku/studentu od strane Ministarstva turizma RH
• Stručnu praksu u skladu sa zanimanjem za koje se školuje stipendist (rad s mentorom)
• Posao/ugovor po redovnom završetku školavanja/studiranja u obaveznom trajanju od 12 mjeseci

Za dodatne informacije ili eventualna pitanja, možete se obratiti u Sektor ljudskih potencijala na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili telefon 01 6442 227 svakim radnim danom od 08 do 16 sati.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.