Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TISAK NA MAJICE

Pozivaju se svi OPG-ovi, zadruge, tvrtke i obrti s registriranom poljoprivrednom djelatnošću, ali i svi zainteresirani da se informiraju o natječajima i mjerama koji su usmjereni njihovim djelatnostima.

 

 

 

Informirajte se o mjerama ruralnog razvoja, kako ih iskoristiti i koje će natječaje raspisivati LAG Brač u njihovom uredu u Supetru, Žedno drage 37 u centru Arnerić.

Saznajte više o mjeri 6.3.1. – potpori razvoja malih poljoprivrednih gospodarstava, ali i mjerama usmjerenim modernizaciji i povećanju konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava te ulaganju u razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Naime, LAG Brač je kroz svoju Lokalnu razvojnu strategiju osigurao znatna sredstva iz Programa ruralnog razvoja i namjera im je u svakoj od otočkih općina financirati neki od prihvatljivih projekata vezanih uz poljoprivredu, proizvodnju i ruralni turizam. Projekti su određeni mjerama koje su u prvom redu usmjerene na OPG-ove, ali i proizvođačke grupe čije će se formiranje poticati, jedinice lokalne samouprave, udruge civilnog društva te one za promicanje kulturnih vrijednosti i zaštite okoliša i druge dionike.

LAG Brač oragnizirat će i Info dane u bračkim općinama o čemu ćete biti obaviješteni na vrijeme njihovim stranicama.

LAG BRAČ
LAGUR BRAČ

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.