Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Pravilnik o športskom i rekreacijskom ribolovu na moru stavljen je 1. prosinca 2017. u postupak e-savjetovanja. Savjetovanje traje samo tri dana, do 3. prosinca 2017.

 

 

 

Ako se bavite športskim i rekreacijskim ribolovom i imate primjedbe i sugestije na vrste dozvola i njihove cijene, na definirane dopuštene ribolovne alate, veličinu ribe koja se smije loviti i ostale stavke uključene ovim pravilnikom, prijavite se u sustav e-savjetovanja i dajte svoje komentare.

Pravilnik je za sada komentiralo nekoliko osoba, prijavite se OVDJE, gdje možete pročitati Pravilnik i komentare osoba koje su do sada sudjelovale u e-savjetovanje i pronađite link otvoreno savjetovanje za navedeni Pravilnik. 

Demokracija uključuje preuzimanje odgovornosti, odnosno aktivno sudjelovanje u kreiranju zakona koji uvelike utječu na naš život.

 

Izvor: Dalmacija Danas

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.