Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Zajednicki projekt Turisticke zajednice Grada Supetra i Poljoprivredne zadruge Supetar, dobitnik je srebrnog suncokreta ruralnog turizma Hrvatske u kategoriji "'Tradicijska ruralna gastronomija".

 

 

 

Danas je u zagrebačkom Hotelu Academia dodjelom nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“, završena akcija ocjenjivanja najboljih programa i projekata u ruralnom turizmu.

Najboljima su danas uručene Zlatne, Srebrne, Brončane plakete i Posebna priznanja u sedam kategorija: Turistička seljačka gospodarstva, Poduzetnici u ruralnom turizmu, Ruralno-turistički projekti, Ruralno-turističke manifestacije, Tradicijska ruralna gastronomija, Vinski turizam i Hrvatski otočni proizvodi i proizvodi s oznakom zemljopisnog podrijetla, a dodijeljena su i dva priznanja za životno djelo Stjepanu Cukoru i Eduardu Kušenu, koji su dio svoje bogate profesionalne karijere posvetili razvoju ruralnih prostora.

Suncokretom ruralnog turizma promoviraju se tradicijski sadržaji, povezuju se najznačajniji projekti, proizvođači, događaji i zanimljivosti, te se uz očuvanje izvornosti stvaraju novi proizvodi ruralnog turizma

Ova nagrada je sjajna najava 4. Kongresa ruralnog turizma, kojem će Supetar biti domaćin, sljedeće godine od 9. do 13. svibnja.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.