Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Best of Brač, agencija za destinacijski menadžment, traži jednog, a Poduzetnički centar Aktiva dva nova zaposlenika ili zaposlenice.

 

Agencija Best of Brač traži jednu osobu za redovno zapošljavanje na mjestu turističkog djelatnika/ce, sa sljedećim ključnim zadacima:

- ugovaranje novih klijenata
- pravovremeno odgovaranje na upite i realizacija rezervacija

Uvjeti: vozačka dozvola B kategorije, iskustvo rada u turističkim agencijama, odlično poznavanje engleskog jezika.


Poduzetnički centar Aktiva traži jednu osobu za stručno osposobljavanje na radnom mjestu projektnog menadžera/ice, sa sljedećim ključnim zadacima:

- redovito praćenje otvorenih natječaja
- informiranje javnosti i otvorenim natječajima
- sudjelovanje u procesima pripreme i provedbe projekata

Uvjeti: aktivno korištenje računala


Osim toga Poduzetnički centar Aktiva traži jednu osobu za stručno osposobljavanje na radnom mjestu knjigovođe, sa sljedećim ključnim zadacima:

- asistiranje voditeljici računovodstva u svakodnevnim poslovima
- samostalno vođenje poslovnih knjiga pojedinih klijenata

Uvjeti: odgovarajuća srednja stručna sprema ili fakultetska diploma


Prijave za sva oglašena radna mjesta možete poslati mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. , s naslovom PRIJAVA ZA POSAO.  
Prijava mora sadržavati životopis.

Sretno svima!

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.